Patienten in mijn praktijk

U kunt zonder verwijsbrief van de huisarts bij mij terecht. Op deze manier kunt u meteen aan uw herstel gaan werken. Er zal een screening en een onderzoek worden gedaan, om een beeld van de klachten te krijgen. Is er meer informatie nodig dan zal ik met uw goedkeuring contact opnemen met de arts. Is er een andere behandeling nodig die niet binnen de fysiotherapie past dan adviseer ik u contact op te nemen met uw huisarts.

Na de screening en de intake wordt u onderzocht zodat ik indruk van het funktioneren van het lichaam krijg. Ik kan in het lichaam een klacht constateren in de vorm van een blokkade of verhoogde weefselspanning. Soms is dit voor iedereen zichtbaar. Een beweging is krampachtig, of de nek draait niet opzij. Een blokkade of weefselspanning is vaak waarneembaar via het bindweefsel, soms zelfs zichtbaar als zones op de rug.

Een aantal duidelijke klachten die ik regelmatig in mijn praktijk tegenkom zijn: hoofd-, buik-,rug-, nek-, en schouderklachten, of reuma en COPD.

Maar ook darmklachten, menstruatieklachten en bekkenklachten tijdens de zwangerschap.

Andere klachten zijn bijvoorbeeld: vermoeidheid of rusteloos voelen, duizeligheid, slecht slapen.

 

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg.

Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Via de zorgverzekeraar wordt fysiotherapie geheel of gedeeltelijk vergoed.

Is er via uw polis geen fysiotherapie te declareren dan ontvangt u een nota.

 

Hierbij is het tarief voor een half uur € 32,50

 

Houdt u er rekening mee dat een eerste afspraak meer tijd (45/60 min) in beslag neemt. Deze sessie betekent dat er 2 of 3 zittingen van uw totale aantal fysiotherapie worden gebruikt.

 

 

 

 

Fysiotherapiepraktijk -In Beweging- Sjoukje Vossen

Hempenserweg 2A, 8935 AA Leeuwarden

tel: 058-2998910 / email: info@praktijkinbeweging.nl

Vossen © 2011